top of page

Personale

Herunder kan du læse om klinikkens ansatte.

Tina Brandt Sørensen

 

Jeg er uddannet læge fra Odense Universitet i 1989 og har arbejdet på medicinske afdelinger ved jyske og fynske hospitaler. Jeg har været ansat i fem år ved lungemedicinsk afdeling, Århus Sygehus, hvorfra jeg også er uddannet som specialist i intern medicin: lungesygdomme.

I 2005 modtog jeg ansættelse som overlæge ved Regionshospitalet Horsens med ansvar for det lungemedicinske og allergologiske område. Siden 1. maj 2015 har jeg alene været på klinikken.

Ayfer_edited.jpg
Ayfer Topcu

 

Ayfer er uddannet læge fra Cukurova Universitet i Tyrkiet i 1996. Siden 2003 har hun været specialist i Intern medicin; Lungesygdomme. Ayfer har siden 2007 arbejdet ved danske hospitaler, og har specialistanerkendelse i Danmark siden 2016.

 

Ayfer er ansat som overlæge med ansvaret for Medicinsk sengeafsnit 1 og Medicinsk klinik 2, Lungesygdomme ved Regionshospitalet Horsens, men arbejder her i klinikken som vikar hver torsdag, fra april 2023.

IMG_2248_edited.jpg
Sarah Vinther Rasmussen

 

Sarah er uddannet lægesekretær. Hun har arbejdet ved Hospitalsenheden Horsens fra 2005 til 2015 og har stor erfaring inden for det lungemedicinske område.

 

Sarah sidder dels i receptionen, tager telefonen, men vil fortrinsvis skrive notater. Hun vil være på klinikken 2-3 dage om ugen.

Britta_edited.jpg
Britta Lindkær Jensen

Britta er uddannet lægesekretær. Hun har erfaring fra både privat speciallægepraksis og fra hospitalet. Britta kommer fra en stilling ved Regionspsykiatrien i Horsens.

 

Britta sidder i receptionen og er den første man møder, når man kommer i klinikken. Det er også Britta der tager telefonen.

IMG_2256_edited.jpg
Louise Hay Pedersen

Louise er lunge-, astma- og allergisygeplejerske. Hun har mange års erfaring ved både Horsens og Vejle sygehus inden for det lungemedicinske område med udredning, behandling og allergivaccination.

 

Hun kan således være den første, patienten starter udredningen og undersøgelserne ved, og hun kan være den, der allergivaccinerer. Louise vil være på klinikken enkelte dage om måneden.

IMG_2243_edited.jpg
Stine Swane Kristiansen

Stine er uddannet lægesekretær og har mange års erfaring, både fra medicinsk ambulatorium og akutafdelingen ved sygehuset.

 

Hun hjælper Sarah med at skrive og vil også kunne være den første, man møder på klinikken. Stine vil være på klinikken enkelte dage om måneden.

Kristian_edited_edited_edited.png
Kristian Brandt Sørensen

Kristian er klinikkens alt-muligmand. Hans arbejdsopgaver er alt fra praktiske gøremål og foretage indkøb til at hjælpe sekretærerne med skannings- og IT-opgaver.

 

Til daglig arbejder Kristian i Aarhus.

Flemming Brandt Sørensen

 

Sekretær på klinikken. Flemming er uddannet læge med fast arbejdsplads ved Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet. Han sidder i receptionen.

Lisbeth Kjærhus-Højer

 

Lisbeth er social- og sundhedsassistent. Hun har arbejdet ved Hospitalsenheden Horsens i mere end 40 år og har stor erfaring med lungemedicinske og allergologiske patienter. Lisbeth sidder i receptionen og hjælper til med forefaldende arbejde.

bottom of page